Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

33 knivstikk var nødverge

Den 23 år gamle kvinnen som sammen med sin samboer er siktet for Fredrikstad-drapet i helga, hevder at hun handlet i nødverge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser kvinnens advokat Janne Kristiansen til Aftenposten. Kvinnen har forklart at hun stakk den drepte i ryggen, mens han sloss med hennes samboer. En foreløpig obduksjonsrapport viser at 30-åringen ble påført 33 knivstikk. Mannen døde av skadene like etter at han ankom sykehuset i Fredrikstad.

I politiavhør skal 23-åringen og hennes 44 år gamle samboer ha forklart at 30-åringen, som var på besøk hos paret lørdag kveld, begynte å oppføre seg svært truende. Han skal flere ganger ha blitt bedt om å gå, men nektet. Samboerparet ringte derfor politiet for å få hjelp.

Før politiet kom fram til den private eneboligen, skal 44-åringen og 30-åringen ha begynt å slåss. Kvinnen skal da ha hentet en kniv og stukket 30-åringen i ryggen.

- Min klient anså situasjonen som livsfarlig. Hun hevder hun handlet i nødverge, forteller, advokat Janne Kristiansen.

(NTB)