Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

35-åring siktes for voldtekt

Flere vitner skal ha sett en ni år gammel jente sammen med en 35 år gammel mann fredag kveld ved 21-tiden. Jenta ble trolig lokket inn i et skogholt og voldtatt like etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette kom fram under vitneavhør i helgen. Jenta vil sannsynligvis bli avhørt i dommeravhør i neste uke. Et annet mindreårig barn vil bli avhørt i dommeravhør som vitne, opplyser politiet.

 - Alt tyder på at jenta ble utsatt for en fullbyrdet voldtekt, men vi venter på den endelige rapporten fra barneklinikken ved Regionssykehuset i Trondheim (RiT) før vi tar stilling til den endelige siktelsen. Rapporten vil være klar mandag morgen, sier Jens Olav Sæther, konstituert politimester ved Namdal politidistrikt til NTB.

  Mandag vil 35-åringen fra Sørlandet bli framstilt for varetektsfengsling i Namdal forhørsrett, siktet for enten fullbyrdet voldtekt, forsøk på voldtekt, utuktig omgang med barn under 10 år eller en kombinasjon av disse punktene.

  35-åringen sitter i arrest hos politiet i Namsos. Han vil ikke forklare seg for politiet, og har fått oppnevnt en forsvarer, ifølge Sæther.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!