3,5 milliarder kroner skal fordeles

Hvor dyr blir Madonnas skilsmisse?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Madonna og Guy Richie bekrefter nå at de skiller seg. Dermed starter spekulasjonene om hvor stor del av Madonnas enorme formue eksmannen vil forsøke å få labbene i.

Det har lenge blitt spekulert i om popstjerna Madonna skal skille seg fra sin ektemann gjennom sju og et halvt år, det skotske filmregissøren Guy Ritchie.

I går ble det bekreftet gjennom Madonnas talskvinne Liz Rosenberg at du to skiller lag.

Ber om privatliv

Talskvinnen har sendt en e-post til nyhetsbyrået Associated Press, der hun i tillegg til å bekrefte skilsmissen, også ber journalistene om å vise respekt for det forhenværende parets privatliv.

E-posten, som også var signert av Ritchies egen representant, understreker at paret har blitt enige om å gå fra hverandre.

Madonna og Ritchie har ennå ikke kommet til noen enighet hva gjelder økonomiske forhold - eller foreldreretten til deres to felles barn. Madonna er god for hele 525 millioner dollar, melder Associated Press, mens Ritchie på sin side sitter på 35 millioner i samme valuta.


Tilsammen tilsvarer dette nær 3,5 millarder norske kroner etter dagens kurs.

I følge britiske Daily Mail har de to ikke inngått noen ekteskapskontrakt. Det betyr at Richie kan kreve opptil halvparten av ekskonas veldige formue.

TOK SLUTT: Det har lenge blitt spekulert i om popstjerna Madonna skal skille seg fra sin ektemann gjennom sju og et halvt år, det skotske filmregissøren Guy Ritchie. I dag annonserte de at de nå skal skilles. Foto: Chris Pizzello/Files/Scanpix
TOK SLUTT: Det har lenge blitt spekulert i om popstjerna Madonna skal skille seg fra sin ektemann gjennom sju og et halvt år, det skotske filmregissøren Guy Ritchie. I dag annonserte de at de nå skal skilles. Foto: Chris Pizzello/Files/Scanpix Vis mer

Madonna skal ha hyret stjerneadvokat Fiona Shackleton, som Paul McCartney brukte i rettssaken mot ekskona Heather Mills.

Men i følge britiske The Mirror skal Richie ha sagt til venner at han ikke var interessert i konas penger. Han skal etter rapportene flytte ut av parets hjem i London, til sitt eget landsted Ashcombe House ved Salisbury i Wiltshire - som skal være verdt 10 millioner pund.


Romanserykter

Madonna og Ritchie giftet seg i Skottland i 2000, og har to barn sammen: Rocco (8) og David Banda (3). Sistnevnte ble adoptert fra Malawi i 2006. Madonna har også datteren Lourdes fra et tidligere forhold med sin personlige trener Carlos Leon.

I sommer ble det spekulert i om Madonna hadde et forhold til den amerikanske baseballspilleren Alex Rodriguez. Da sistnevnte skilte seg fra sin kone Cynthia, var det nettopp popstjerna Madonna som fikk skylda.

Det ble også spekulert i om noen hadde snikfilmet baseballspilleren og popstjerna under en erotisk seanse i en leilighet på Manhattan.

Madonna er for tiden på verdensturné, mens Guy Richie nylig startet innspillingen av filmen «Sherlock Holmes» - der blant andre Robert Downey Jr. har en av rollene.

3,5 milliarder kroner skal fordeles
FAMILIE: Madonna og Ritchie har ennå ikke kommet til noen enighet hva gjelder økonomiske forhold - eller foreldreretten til deres to felles barn: Rocco (8) og David Banda (3).