36 år gammel mann siktet for å ha drept moren sin

Funnet død i bolig i Lier.

PÅ ÅSTEDET: Politiet har sperret av åstedet i Lier der en kvinne er funnet død. Foto: Nils J. Maudal
PÅ ÅSTEDET: Politiet har sperret av åstedet i Lier der en kvinne er funnet død. Foto: Nils J. Maudal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LIER (Dagbladet): En 36 år gammel mann er siktet for forsettlig drap etter at en kvinne ble funnet død i en bolig på Sørsdal i Lier i morges. 

- Den døde kvinnen er ikke endelig identifisert, men politiet har grunn til å tro at det er den 64 år gamle kvinnen som bodde i huset. Hun er siktedes mor, skriver politiet i en pressemelding.

Det var mannen selv som ringte og varslet om drapet klokka 6.19 i dag.

- Han hadde da forlatt stedet til fots. Han ble pågrepet i nærheten av boligen der kvinnen ble funnet død, skriver politiet videre. Kvinnen ble bekreftet død på stedet.

Vite til drapet Ifølge politiet var det en tredje person tilstede i boligen da drapet skjedde. Dette var ikke et barn, opplyser politiet til Drammens tidende.

Den siktede 36-åringen ble avhørt på stedet, og deretter fraktet til sentralarresten i Drammen.

- Det vil bli gjennomført ytterligere avhør av ham og av andre personer i løpet av dagen, opplyser politiet. Han skal ifølge Drammens tidende være noe kjent av politiet fra før.

Teknisk og taktisk etterforskning Rett før 11.30 i dag ankom kriminalteknikere fra politiet boligen der drapet skal ha skjedd. Politiet i Sør-Øst politidistrikt får bistand fra Kripos i undersøkelsene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer