Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

36 år gammel mann siktet for å ha drept moren sin

Funnet død i bolig i Lier.

PÅ ÅSTEDET: Politiet har sperret av åstedet i Lier der en kvinne er funnet død. Foto: Nils J. Maudal
PÅ ÅSTEDET: Politiet har sperret av åstedet i Lier der en kvinne er funnet død. Foto: Nils J. Maudal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LIER (Dagbladet): En 36 år gammel mann er siktet for forsettlig drap etter at en kvinne ble funnet død i en bolig på Sørsdal i Lier i morges. 

- Den døde kvinnen er ikke endelig identifisert, men politiet har grunn til å tro at det er den 64 år gamle kvinnen som bodde i huset. Hun er siktedes mor, skriver politiet i en pressemelding.

Det var mannen selv som ringte og varslet om drapet klokka 6.19 i dag.

- Han hadde da forlatt stedet til fots. Han ble pågrepet i nærheten av boligen der kvinnen ble funnet død, skriver politiet videre.
Kvinnen ble bekreftet død på stedet.

Vite til drapet Ifølge politiet var det en tredje person tilstede i boligen da drapet skjedde. Dette var ikke et barn, opplyser politiet til Drammens tidende.

Den siktede 36-åringen ble avhørt på stedet, og deretter fraktet til sentralarresten i Drammen.

- Det vil bli gjennomført ytterligere avhør av ham og av andre personer i løpet av dagen, opplyser politiet. Han skal ifølge Drammens tidende være noe kjent av politiet fra før.

Teknisk og taktisk etterforskning Rett før 11.30 i dag ankom kriminalteknikere fra politiet boligen der drapet skal ha skjedd. Politiet i Sør-Øst politidistrikt får bistand fra Kripos i undersøkelsene.

- Vi gjennomfører nå taktiske og tekniske undersøkelser, og vil i løpet av de nærmeste dagene få et klarere bilde av hva som har skjedd. Mannen er siktet for forsettlig drap, og vil sannsynligvis bli framstilt for varetektsfengsling i morgen, sier politiadvokat Fredrik Reinertsen i Sør-Øst politidistrikt.

BISTAND FRA KRIPOS:  Teknikere fra politiet er ankommet åstedet. Kripos skal bistå politiet i de tekniske undersøkelsene. Foto: Nils J. Maudal
BISTAND FRA KRIPOS: Teknikere fra politiet er ankommet åstedet. Kripos skal bistå politiet i de tekniske undersøkelsene. Foto: Nils J. Maudal Vis mer
Hele Norges coronakart