Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

36-åring siktet for drapsforsøk

Etter at bolighus i Stavanger ble beskutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 36 år gammel mann er siktet for drapsforsøk, ulovlig våpenbesittelse og trusler, melder Stavanger Aftenblad.

Siktelsen kommer dagen etter at et bolighus i Stavanger ble pepret med kuler ved daggry mandag morgen. Tre personer - en mann og et ektepar - bodde i huset. De kom alle fysisk uskadd fra skyteepisoden.

Under dagens fengslingsmøte i Stavanger Tingrett var 36-åringen ikke tilstede, fordi legene mente han var for syk. Aktor Jørgen Bernhard Torstensen begjærte fire ukers varetektsfengsling uten brev- og besøksforbud.

Forsvareren Anne Kroken mente blant annet at fengslingsmøtet burde vært utsatt til den siktede kunne møte i retten, og motsatte seg varetektsfengsling.

Først i morgen blir det avgjort om den siktede blir varetektsfengslet.

PEPRET MED SKUDD: Dette bolighuset på Stavangers østkant ble pepret med skudd fra et AG3-gevær som politiet mener var stjålet. Foto: Erling Hægeland
PEPRET MED SKUDD: Dette bolighuset på Stavangers østkant ble pepret med skudd fra et AG3-gevær som politiet mener var stjålet. Foto: Erling Hægeland Vis mer
<B>TRE PERSONER I HUSET:</B> Ingen av de tre som bodde i huset ble skadd under gårsdagens skyteepisode.