Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

36-åringen fremstilles i morgen

KRISTIANSAND (NTB): 36-åringen som lørdag ble siktet for å ha skutt en mann i beinet i lokalene til motorsykkelklubben Chopper i Kristiansand, blir mandag fremstilt for varetektsfengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

36-åringen, som er siktet for legemsbeskadigelse, er ifølge politiet tilknyttet motorsykkelklubben Genocide. Skyteepisoden fant sted etter at medlemmer i de to mc-klubbene begynte å slåss på et utested i Kristiansand. Politiet kom til og fikk roet gemyttene, men etter kort tid dro medlemmer av Genocide opp til Choppers lokaler noen kilometer utenfor Kristiansand sentrum. Der ble det avfyrt et skudd inn i lokalene, og en mann ble truffet i beinet.

  Politiet fikk melding om skytingen like etter klokken 03 natt til i går.

Gikk bra

I kveld fikk NTB opplyst at det står bra til med mannen som ble skutt i leggen.

  Politiinspektør Berit Søberg Selmer ved Kristiansand politistasjon sier til NTB at politiet ikke har grunn til å tro at det dreier seg om noe oppgjør mellom de to klubbene.

  - Det er overhodet ingen grunn til å tro at dette var noe slags klubboppgjør. Det fremgår ikke på noen måte av de avhør som er gjort. Politiet har ikke hatt noe med Chopper å gjøre tidligere. Trolig er det kranglingen på utestedet som var utløsende faktor. Den ene henvendte seg til den andre og så ble det håndgemeng. Det var mange mennesker til stede i et ganske lite lokale, og dermed ble det tumulter, sier Søberg Selmer.

Gjennom døra

Mannen som senere ble skutt i beinet, fikk også et ølglass i hodet under krangelen på utestedet.

  Ifølge Søberg Selmer var en del mennesker til stede i Choppers klubblokaler da skyteepisoden fant sted, men de befant seg et annet sted i huset.

  - Det ble skutt gjennom døra, muligens for å skyte opp låsen. Det virker som det var en tilfeldighet at det var samme mann som hadde vært i slåsskamp tidligere på kvelden, som ble truffet av skuddene, sier hun.

  Våpenet som ble brukt, var en hagle, som politiet i kveld ikke hadde funnet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!