Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

36 klemt og trampet i hjel i Mali

Imamen velsignet folkemengden da trengselen ble for stor.

TRAGEDIE: Folkemengden ble klemt mot metallgjerdet og minst 36 mennesker mistet livet. Det er meldt om minst 70 skadde. Foto: AP Photo/Martin Vogl/ SCANPIX
TRAGEDIE: Folkemengden ble klemt mot metallgjerdet og minst 36 mennesker mistet livet. Det er meldt om minst 70 skadde. Foto: AP Photo/Martin Vogl/ SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Minst 36 mennesker ble trampet i hjel på et idrettsanlegg i Mails hovedstad Bamako.

Det var mot slutten av en større massemønstring at imam Osman Madani Haidara skulle velsigne forsamlingen, da folkemengden trengte seg på for å komme nærmere imamen, skriver nyhetsbyrået AFP.

Titusenvis av mennesker var tilstede på idrettsanlegget for å markere fødselen til Muhammed, Islams grunnlegger.

- Det er allerede bekreftet at min tante er død. Vi forsøker nå å finne ut hva som har skjedd med datteren hennes som bare er ti år gammel. De deltar på denne festen hvert år, sier Sdiki Coulibaly til nyhetsbyrået AP.

AP skriver videre at ei lita jente satt utenfor og gråt etter å ha mistet begge foreldrene sine og ikke visste hvordan hun skulle komme seg hjem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media