Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

3.700 kunder uten strøm i Bergen

Snøvær tok strømmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

3.700 kunder er uten strøm i Bergen onsdag ettermiddag grunnet snøvær. Samtidig melder politiet om store trafikkproblemer.

- Til nå er det bare kommet meldinger om materielle skader. Det er snø og glatt føre. Vi har vært nødt til å stenge flere veier, sier operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til NTB.

E39 i Romarheimsdalen er fullstendig stengt av fire vogntog som står fast onsdag ettermiddag. Det er et overraskende snøvær som har lammet bergenserne og skapt store køer overalt.

- Kapasiteten er sprengt og det er lang venting på bilberging. Vi må prioritere der trafikken står helt fast, sier Andersen.

I tillegg er rundt 3.700 kunder uten strøm onsdag ettermiddag. Ifølge Bergenshalvøens Kommunale Kraftselskap (BKK) har deres mannskap problemer med å nå fram til kundene onsdag.

- Det første snøfallet kommer alltid som julekvelden på kjerringa for bergenserne. Det går ut over trafikantene, sier Andersen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media