39-åringens død et mysterium

PORSGRUNN (Dagbladet): Det mistenkelige dødsfallet tidlig tirsdag morgen, da liket av en 39-årig mann ble funnet ved gamle E18 i Skjelsvik, er ennå et mysterium.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gårsdagens obduksjon ved Rettsmedisinsk institutt ga ikke svar på gåten. Politiet utelukker ikke at det kan skjule seg et drap bak mysteriet.

Saken etterforskes fremdeles som et mistenkelig dødsfall. Ut fra obduksjonsrapporten er det ikke mulig å slå fast hvorvidt mannen er blitt utsatt for vold, og således er drept, eller om han har avgått ved døden på naturlig vis.

- Vi vet ennå ikke hva som har forårsaket de ytre skadene på den døde. Han kan ha falt og slått seg, men han kan også ha blitt jult opp eller påkjørt. Rapporten gir ikke noe klart svar på det. Vi fortsetter etterforskningen for fullt og holder alle muligheter åpne, opplyste kriminalsjef Svein Eriksen og politiinspektør Odd Reidar Humlegård under gårsdagens pressekonferanse.

Aksjon fra dør til dør i området der vedkommende oppholdt seg tirsdag morgen, strekningen Olavsberget- Skjelsvik, er gjennomført uten at klargjørende opplysninger ble innhentet. Joggeskoen mannen manglet da han ble funnet død, er ennå sporløst borte.

39-åringen ble observert av en bussjåfør lys levende og tilsynelatende uten skader en drøy time før han ble funnet død, på samme sted.

Vitner som kan kaste lys over mysteriet bes snarest melde seg til politiet i Porsgrunn.