31 personer skal ha omkommet da en tomotors turboprop fra Lao Airlines krasjet under landing sør i landet. Det er ikke klart om flyet på bildet var involvert i hendelsen. Arkivfoto: EPA/BARBARA WALTON/NTB Scanpix
31 personer skal ha omkommet da en tomotors turboprop fra Lao Airlines krasjet under landing sør i landet. Det er ikke klart om flyet på bildet var involvert i hendelsen. Arkivfoto: EPA/BARBARA WALTON/NTB Scanpix Vis mer

- 39 døde i flyulykke i Laos

Skal ha krasjet i elv under landing.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 39 personer er døde i en flyulykke i Laos, melder bl.a. thailandsk tv og Reuters. Tallene er ikke offisielt bekreftet.

Flyet fra Lao Airlines var på vei fra hovedstadet Vientiane da det krasjet i Mekong-elven under landing på Pakse internasjonale flyplass helt sør i landet, ifølge bangkokpost.com.

Lokale medier skriver at det var rundt 40 passasjerer om bord maskinen, et tomotors turboprob bygget av flyprodusenten ATR.

Været på ulykkestidspunktet betegnes som dårlig.

Ytterligere informasjon om skadeomfang eller ulykkesårsak er ikke kjent.

Saken oppdateres.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer