Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

4-åring anklages for seksuell trakassering

Lærerinnen mener han oppførte seg upassende da han ga henne en klem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Amerikanske Christopher Blackwell (4) anklages for seksuell trakassering av lærerinnen sin. Hun mener det var upassende at han «gnidde fjeset sitt mot lærerens bryst» før han skulle reise hjem med skolebussen.

Foreldrene fikk så et brev fra rektor som karakteriserte Christophers oppførsel som «upassende seksuell kontakt og/eller seksuell trakassering».

Demarkus Blackwell, Christophers far, mener det er latterlig at skolen misforstår en klem så grundig. Han krever at hele anklagen trekkes tilbake, fordi sønnen hans ikke engang vet hva seksuell oppførsel er.

Men skolen vil ikke trekke anklagen. De har fjernet de seksuelle antydningene, men anklagen står de ved. Heller ikke en unnskyldning får familien.

I mappen til den fire år gamle gutten vil det dermed stå «upassende fysisk kontakt».

- Jeg skal ikke la en liten gutt få det på seg resten av livet, sier Christophers far til CNN. Han fortsetter kampen mot skolen.

Hele Norges coronakart