4-åring drept på ferieturen

Med moren og to små søsken som vitner, ble den fire år gamle gutten fra Elverum påkjørt og drept i Paris. Guttens far ble skadd i ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det som skulle bli en drømmetur til Frankrike, endte i et mareritt for familien fra Elverum. Sist helg kjørte de til Paris i en leid bobil. Onsdag skulle moren, faren og tre barn spise middag i Paris. De parkerte bobilen på en campingplass, før de tok bussen til sentrum. Mens de gikk langs fortauet inntraff ulykken.

Fireåringen skal ha blitt drept momentant, mens faren skal ha blitt fraktet til sykehus med store skader, melder Hamar Arbeiderblad.

Fikk beskjed

Fungerende pressetalsmann i Utenriksdepartementet, Johan Vibe, fikk beskjed om ulykken noen timer etter at den inntraff.

- Onsdag 15. juli fikk jeg en telefaks fra den norske ambassaden i Paris. De informerte meg om ulykken, sier Vibe.

Både ambassaden og Utenriksdepartementet står klare til å hjelpe familien.

- Vi har ordnet tolk og vi vil følge opp familien. Vi tok også kontakt med sykehus, politi og forsikringsselskap. Både ambassaden og Utenriksdepartementet vil yte den bistand familien ber om, sier han.

Få opp- lysninger

Vibe har ikke opplysninger om hvor i Paris ulykken skjedde, når på dagen den skjedde, hvordan den inntraff eller hvilket sykehus den skadde faren er på. Han vet heller ikke hvor omfattende skadene til faren er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer