Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

4-åring funnet i god behold

Etter å ha vært savnet i seks timer ble den fire år gammel jente funnet i god behold klokka 20.40. Helikopter, hundepatruljer og de nærmere 100 letemannskapene pustet lettet ut da de fant jenta i skogen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta ble funnet 3 kilometer i luftlinje fra seteren i Imsdalen hvor hun var på ferie med familien. Politiet var i ferd med å utvide leteaksjonen for andre gang da jenta ble funnet i god behold av Røde Kors hjelpekorps.

- Jeg vet ikke om hun helt har skjønt alvoret. Nå har hun fått litt varm saft og litt godis, så nå har hun det bra, sier vaktsjef ved Elverum politistasjon Per Strand til Dagbladet.no.

Jenta forsvant ved 15.20-tida og var borte i nesten seks timer før hun ble funnet i skogen. Hun gikk trolig vill på en av de mange stiene rundt seteren. Politiet vurderte å innkalle både jegerkorpset ved Rena leir og heimevernet da jenta ble funnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media