4-åring funnet i nabolaget

Mens 70 personer finkjemte Trondheim på leting etter 4-åringen, satt den lille jenta uberørt av oppstusset hjemme hos en dame i nabolaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Der har 4-åringen overnattet i natt, mens foreldre, pårørende og store letestyrker har holdt pusten og håpet på det beste.

- Vi er svært lettet og glad for at dramaet fikk en lykkelig utgang, sier politibetjent Ole Sibnes ved Trondheim politikammer.

Lette etter skoene

Det var ved 19.30-tiden i går kveld jenta gikk ut for å hente et par sko som hun hadde glemt på en lekeplass like ved hjemmet. Den siste sikre observasjonen av jenta ble gjort klokken 20.15 i bakgården ved hjemmet. Klokken 22.42 ble hun meldt savnet, og alle disponible styrker ved Trondheim politikammer ble straks satt inn i letingen. Ved 01-tiden ble det beordret forsterket innsats.

God behold

Klokken 09.47 ringte en kvinne hjem til politiet og til Radio 1 og fortalte at fire-åringen akkurat hadde ringt på hos henne. Jenta har selv fortalt at hun i natt har oppholdt seg hjemme hos en annen kvinne.

Foreldrene er naturlig nok glade og lettet over å få jenta si tilbake. Det er ennå uklart hvordan 4-åringen tok seg inn i leiligheten til den første kvinnen.

- Vi har foreløbig ikke klart å finne frem til denne kvinnen, sier John Øien, politiavdelingssjef ved Trondheim politikammer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer