4-åring funnet i nabolaget

Mens 70 personer finkjemte Trondheim på leting etter 4-åringen, satt den lille jenta uberørt av oppstusset hjemme hos en dame i nabolaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Der har 4-åringen overnattet i natt, mens foreldre, pårørende og store letestyrker har holdt pusten og håpet på det beste.

- Vi er svært lettet og glad for at dramaet fikk en lykkelig utgang, sier politibetjent Ole Sibnes ved Trondheim politikammer.

Lette etter skoene

Det var ved 19.30-tiden i går kveld jenta gikk ut for å hente et par sko som hun hadde glemt på en lekeplass like ved hjemmet. Den siste sikre observasjonen av jenta ble gjort klokken 20.15 i bakgården ved hjemmet. Klokken 22.42 ble hun meldt savnet, og alle disponible styrker ved Trondheim politikammer ble straks satt inn i letingen. Ved 01-tiden ble det beordret forsterket innsats.

God behold

Klokken 09.47 ringte en kvinne hjem til politiet og til Radio 1 og fortalte at fire-åringen akkurat hadde ringt på hos henne. Jenta har selv fortalt at hun i natt har oppholdt seg hjemme hos en annen kvinne.

Foreldrene er naturlig nok glade og lettet over å få jenta si tilbake. Det er ennå uklart hvordan 4-åringen tok seg inn i leiligheten til den første kvinnen.

- Vi har foreløbig ikke klart å finne frem til denne kvinnen, sier John Øien, politiavdelingssjef ved Trondheim politikammer.

Han legger til at det er ingenting som tyder på at jenta skal være misbrukt.

Politiet i Trondheim vil fortsette å arbeide med denne saken, for å få klarhet i hvor 4-åringen har oppholdt seg i natt.