Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

4-åring funnet livløs i elv

Forsvant fra gård i Telemark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En fire år gammel gutt ble i 17.30-tiden i ettermiddag funnet livløs i en elv i Nome i Telemark. Ved 22-tida i kveld var tilstanden hans fortsatt kritisk, opplyser Rikshospitalet i Oslo.

Det var en 14 år gammel nabojente som fant gutten i elva. Hun varslet foreldrene sine som igjen tilkalte politi og ambulanse.

Luftambulansen fraktet gutten til Rikshospitalet i Oslo. Han ankom sykehuset i sjutida i kveld og ble raskt brakt inn til operasjon.

Gutten skal ha vært på vei fra gården der han bodde til en nabogård. Der er uklart hva som er årsaken til at han falt ut i vannet og hvor lenge han lå der.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling