4-åring kjemper for livet

Den 40 år gamle kvinnen har lenge slitt med psykiske problemer. Ifølge politiet toppet problemene seg natt til i går, da hun kastet sin fire år gamle gutt ut fra fjerde etasje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRYNE (Dagbladet): Nede på gata satt to tenåringer og så en bylt som dumpet ned på brusteinen like ved. De trodde det var ei dokke, helt til bylten begynte å bevege seg.

- Vi satt og slappet av og tok en røyk, da det falt noe ned på bakken. Fra der vi satt, var det umulig å se hvor den kom fra. Da vi så bevegelser gikk vi bort og kikket nærmere etter. Da så vi at det var et barn. Han lå i pyjamasen og laget ikke en lyd, sier Stian Thormodsæter (18) og kameraten hans, Abel Sesshaie (18).

Fikk hjelp av sykepleier

De fikk hjelp av en kvinnelig forbipasserende, som heldigvis var sykepleier. Det ble ringt til 113. Like etter kom Reid André Edland (19) forbi, og han forteller slik om det han så:

- Først forsto jeg ikke at det var et barn, bare at noe hadde blitt mistet eller kastet ut fra huset. Men så så jeg gutten. Det var helt forferdelig, sier Edland.

Seint i går kveld var tilstanden alvorlig, men stabil for fireåringen, som ligger på intensivavdelingen ved Sentralsjukehuset i Rogaland.

Hele Bryne var rystet av nyheten i går, og mange kunne knapt tro det var sant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer