4-åring skulle fjerne mandlene - endte opp med rift i underlivet

- Helt forferdelig at dette kan skje, sier mor Silje Johansen.

REAGERER: Silje Johansen reagerer sterkt på opplevelsen hun og hennes fire år gammel datter ble utsatt for. Foto: Privat.
REAGERER: Silje Johansen reagerer sterkt på opplevelsen hun og hennes fire år gammel datter ble utsatt for. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kunne Ringsaker blad melde om dattera til Silje Johansen på fire år som skulle fjerne mandlene ved Gjøvik sykehus som endte opp med underlivsskader. Johansen kritiserer nå sykehuset for dårlig behandling og informasjon.

- Dårlig informasjon 4-åringen hadde vært plaget av dårlig hals og svelg, og måtte til slutt fjerne mandlene under en operasjon som tilsynelatende skulle være enkel. Det gikk likevel ikke som det skulle for mor og datter.

Etter operasjonen ville ikke jenta gå på do. Mor og datter fikk ikke informasjon om at det hadde skjedd noe uvanlig under operasjonen, og reiste derfor hjem.

- Da vi kom hjem skrek hun og klaget over sterke smerter i underlivet. Hun hadde fått blod i trusen, og da jeg skulle sjekke hva som var grunnen til dette fant jeg ut at hun hadde både sår og rifter i underlivet, sier Silje Johansen til Dagbladet.

Visste ingenting Det viste seg i ettertid at noe hadde gått galt i det det skulle plasserest stikkpiller i endetarmen til jenta i tillegg til narkosen hun fikk før operasjonen.

- I tillegg til narkose, ble det satt inn stikkpiller i endetarmen. Sykehuspersonalet forklarte meg at det var standard prosedyre, men at det som hadde gått feil var at beina ble vridd ekstra mye ut i det de skulle sette inn pilla, sier hun

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer