Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

4 milliarder til Anna

I kveld arvet Anna Nicole Smith 4076 millioner kroner av sin avdøde ektemann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed er har den barmfagre 32-årige Playboy-stjerna dratt lengste strå i kampen om arven etter hennes avdøde ektemann, oljemagnaten J. Howard Marshall.

En føderal dommer tilkjente henne 449 millioner dollar av Marshalls totale formue på 1,6 milliarder dollar. Det burde gi ei god timelønn for ekteskapet som ble inngått i 1994. Den gang het puppedronninga Vicki Lynn Hogan, og hun var 26 år - han var 89 år.

Milliardæren imponerte hun første gang med en toppløsdans i 1988. Det kontroversielle ekteskapet varte kun i 14 måneder. Siden da har sønnen Pierce Marshall gjort sitt ytterste for at Anna Nicole ikke skal få et øre av arven.

Hun blir ikke nevnt i noen av hans seks testamenter, men han skal personlig ha lovt henne halve formuen.

I kveld fikk hun over en kvart del - ikke verst det heller for et års ekteskap.

Nicole Smith ble kjent over hele den vestlige verden da hun var modell for Hennes & Mauritz, og Playmate of the Year i Playboy magazine.

Les også: Slank Smith slåss for milliard-arv

NY STIL: Anna Nicole Smith gikk inn i retten i en slankere og mer anstendig utgave av seg selv. Ut av rettssalen gikk hun 4 milliarder kroner rikere.