FEIL: En manuell feil har gjort at mange dansker har fått beskjed om en gevinst de egentlig ikke har vunnet. Skjermdump: Danskespil.dk
FEIL: En manuell feil har gjort at mange dansker har fått beskjed om en gevinst de egentlig ikke har vunnet. Skjermdump: Danskespil.dkVis mer

40 000 fikk melding om at de hadde vunnet i lotto, det var feil

- Det er veldig uheldig, sier Danske Spil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt 40 000 kunder av Danske Spil, den danske versjonen av Lotto, har fått sms eller e-post om at de har funnet gevinster, noe som egentlig ikke stemmer.

Menneskelig feil - Feilen skjedde i forbindelse med en manuell inntasting av gevinstene. Det skal selvfølgelig ikke kunne skje, vi har flere rutiner som skal forindre dette. Men det har likevel gått galt, og derfor må vi gå igjennom våre rutiner på nytt, slik at det ikke skjer igjen, sier Karen Minke, til Ekstra Bladet.

Feilen har ført til at enkelte kunder kan se store gevinster på sin konto for det danske spillet, men så langt har ingen fått utbetalt disse gevinstene.

For eksempel har noen fått beskjed om at de har vunnet 170 242 dollar, når de egentlig har vunnet 2177 dollar.

- Uheldig - Det er uheldig, vi er veldig lei for det som skjedde, sier informasjonssjef i Danske Spil, Karen Minke til Ekstra Bladet.

Minke forteller at der fremdeles jobber med å få en oversikt over alle de berørte kundene for å rette opp feilen.