40-åring erkjenner hagledrap

SANDNES/OSLO (Dagbladet :på nettet) En 40-åring har erkjent at det var han som skjøt og drepte en 34-årig mann i Hommersåk i dag tidlig. Fem andre menn og kvinner blir løslatt i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet velger likevel å beholde siktelsen mot de fem andre som ble pågrepet og siktet i dag.

Politiet i Sandnes mener likevel at de er helt sikre på hvem som skjøt 34-åringen.

Det var kl. kl. 05.45 i dag tidlig at politiet ble varslet om drapet. Ifølge politiet var det det en av de fire siktede mennene som selv varslet drapet.

Da politiet kom til åstedet i Hommersåk i dag tidlig var alle de siktede kraftig berusede, og ikke i stand til å bli avhørt før i ettermiddag.

De seks siktede tilhører et belastet miljø i Sandnes. Alle sammen er kjenninger av politiet, og er i alderen 32 til 48 år.

Ifølge politiet skal 34-åringen ha blitt skutt med ett eller flere skudd fra en hagle. Politiet arbeider på åstedet i kveld, men har ikke funnet ut hvem som eier drapsvåpenet.

Den avdøde 34-åringen skal tidligere ha tilhørt samme miljø som de siktede. Etter det Dagbladet erfarer skal han ha kommet seg vekk fra miljøet de siste årene.

Avdøde bodde hjemme hos sin mor i Sandnes, men skal i går kveld ha syklet de omlag to milene bort til huset i Hommersåk.