Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

40-åring savnet i Norangsdalen

Dårlig vær i området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Mannen er funnet i god behold.

Politiet har satt i gang en leteaksjon etter en mann i 40 årene som er meldt savnet etter at han ikke kom tilbake fra en fjelltur i Norangsdalen i Møre og Romsdal.

Det er dårlig vær i området, noe som gjør at leteforholdene er krevende. Politiet har bistand av hjelpemannskaper fra Røde Kors som nå søker etter mannen. Fire ekvipasjer fra Norske Redningshunder er på vei til leteområdet.

Den savnede mannen blir beskrevet av politiet som fjellvant, og han skal være kjent i fjellområdet. Operasjonsleder Kenneth Sætre i Sunnmøre politidistrikt sier til NTB at de har vært i mobilkontakt med mannen, men det er dårlig telefondekning.

- Vi var i kontakt med mannen på telefon litt etter klokken 19, men han vet ikke nøyaktig hvor han befinner seg. Det snør på fjellet, det er mørkt og mannen er kald og våt, sier Sætre.

Han forteller at et Sea King redningshelikopter måtte snu på grunn av dårlig vær, noe også luftambulansen fra Ålesund måtte gjøre tidligere på kvelden.
(NTB)