Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

40-åring skutt i Tromsø

Tilstanden var i kveld kritisk for en 40 år gammel mann som tidligere i dag ble skutt i Tromsø. Politiet fikk melding om hendelsen like før klokka 14. Ingen er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har foreløpig ikke klarlagt når eller hvor mannen ble skutt.

- Vi fikk melding kl. 13.55 fra Regionsykehuset i Tromsø (RiTø) om at en mann med to skuddsår var bragt inn til behandling, opplyser Kurt Pettersen, stasjonssjef ved Tromsø politistasjon.

Sykehuset opplyser at mannen ble operert lørdag ettermiddag og at tilstanden er kritisk, men stabil.

Mannen ble kjørt i drosje fra en bolig i Tromsdalen til RiTø etter at en person hadde ringt og bestilt en bil.

- Vi vet at bilen ble bestilt fra samme adresse som mannen ble hentet, men vet ikke hvem som ringte og har ikke oversikt over hendelsesforløpet. Vi etterforsker med full styrke og har visse spor vi går etter, sier Pettersen.

Politiet var i kveld i gang med å avhøre vitner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling