Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- 40 bønder rammet i luftangrep

Angrep grønnsaksbønder ved grensa til Syria.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Vitner melder om så mange som 40 drepte jordbruksarbeidere etter et israelsk flyangrep ved grensa mellom Libanon og Syria fredag.

- Et israelsk missil traff bønder som lastet grønnsaker inn i en kjøletrailer ved grensa. 40 mennesker ble drept og skadet, sier arbeidernes formann Rabei al-Jabali til nyhetsbyrået AP.

Det var libanesiske og kurdiske jordbruksarbeidere som jobbet i grenseområdet mellom de to landene, sier al-Jabali.

De 40 som ble rammet skal ha blitt fraktet til et sykehus i Syria fordi veiene inn til Libanon er sønderbombet.

al-Jabali kan ikke si noe om hvor mange av de 40 som er drept eller skadet.

Angrepet skjedde nær landsbyen al-Qaa, omlag 10 kilometer fra en av Hizbollahs tilholdssteder - landsbyen Hermel. Hermel er blitt bombet tre ganger tidligere siden den israelske offensiven startet for 24 dager siden.

TRUFFET: I dag har det vært voldsomme israelske luftangrep mot mål i hele Libanon. Blant disse, al Madfoun broen som linker nord med sør. Foto: Scanpix
TRUFFET: I dag har det vært voldsomme israelske luftangrep mot mål i hele Libanon. Blant disse, al Madfoun broen som linker nord med sør. Foto: Scanpix Vis mer
image: - 40 bønder rammet i luftangrep