Du leser nå Dagbladet Pluss

40 damer tatoverte rosa sløyfe hos Cathrine. Halve inntekten gir hun til Kreftforeningen

- Det var sterkt å høre historiene bak hvorfor de ville tatovere seg.

MINNE FOR LIVET: Tatovør Cathrine Gressum hadde en kampanje på tatoveringer på rosa sløyfer på utvalgte dager i oktober. Tilbudet slo an, timene ble fullbooket med en gang av damer - og en mann - som ville merke seg med et evig minne til støtte for brystkreftsaken. Cathrine Gressum gir halvparten av inntektene fra kampanjen til Kreftforeningen. Foto: John Terje Pedersen og privat
MINNE FOR LIVET: Tatovør Cathrine Gressum hadde en kampanje på tatoveringer på rosa sløyfer på utvalgte dager i oktober. Tilbudet slo an, timene ble fullbooket med en gang av damer - og en mann - som ville merke seg med et evig minne til støtte for brystkreftsaken. Cathrine Gressum gir halvparten av inntektene fra kampanjen til Kreftforeningen. Foto: John Terje Pedersen og privatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SARPSBORG (Dagbladet): Tatovør og tegner Cathrine Gressum (28) har opplevd og kjent på hvordan det er når personer i nær familie rammes av kreft, og da årets Rosa sløyfe-aksjon - Brystkreftforeningen og Kreftforeningens felles aksjon til inntekt for brystkreftforskning - startet i oktober, fant hun ut at hun ville bidra.

På sin facebook-side spurte tatovøren om det var noen interesse for å ta rosa sløyfe-tatovering, og la til at hun «håpet mange ville stille opp og støtte en god sak!»

Normalt er det en tatoveringsjobb til 1000 kroner. Cathrine valgte ut 15 motiver, senket prisen til 600 kroner, slik at prisen skulle virke mindre avskrekkende - og annonserte at 50 prosent av inntektene ville gå til Kreftforeningen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.