40 fryktes drept

Fire synkroniserte eksplosjoner rystet Inidas finansdistrikt Mumbai i India i formiddag. 40 skal være drept og over 125 skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Fire synkroniserte eksplosjoner rystet finansdistriktet i den indiske storbyen Mumbai, tidligere Bombay, i formiddag, opplyser en talsmann for myndiheten til nyhetsbyrået AP.

Politiet skal nå ha bekreftet at minst 25 er drept og flere enn 100 er skadd er såret etter eksplosjonene. Men tallene øker kraftig. De siste rapportene forteller om 40 døde.

Vinduene blåst ut

En av eksplosjonene skjedde i nærheten av et stort tempel - og utenfor byens største jernbanestasjon. En annen nær et monument fra kolonitiden, Gateway To India. Monumentet ligger rett over veien for et av Mumbais luksushoteller, Taj Mahal.

En resepsjonist ved hotellet, forteller om vinduer som ble blåst ut på grunn av det store trykket. Hotellets parkeringsplass skal være ødelagt som følge av eksplosjonene.

Stengte byen

Politiet skal ha stengt byen i alle retninger for å sikre at ingen kan komme inn eller ut.

Byens sikkerhetsstyrker har vært i høy beredskap, etter en serie bombe-eksplosjoner i samme område de siste årene, som har drept minst 250 og skadd langt flere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer