Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

40 irakiske soldater arrestert

Holdt 17 utlendinger fanget i bunker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Amerikanske styrker har i dag arrestert 40 irakiske soldater fra det irakiske innenriksministeriet. De irakiske soldatene hold 17 utlendinger fanget i en bunker, ifølge Reuters.

En reporter fra nyhetsbyrået Reuters forsøkte å gå bort til komplekset hvor bunkeren lå, men ble vist bort av en sjiamuslimske militsmenn.

Det er ikke klart hvem utlendingene i bunkeren er, men den irakiske regjeringen ledet av Sjiamuslimer bestemte seg i fjor for å slå hardt ned på utenlandske Sunnimuslimer fra arabiske land som skal ha utført selvmordsaksjoner som drepte tusenvis av Sjiamuslimer fra Irak, ifølge Reuters.

De 40 soldatene ble senere sluppet fri da det ble klart at de 17 fangene fra Sudan var fenglset på lovelig vis, melder AP.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling