41-åring tilstår å ha drept Signe Olberg

En 41 år gammel mann skal ha tilstått at han har drept Signe Olberg på den karibiske øya Curacao.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen, som er hjemmehørende på øya, skal ifølge Aftenposten ha dumpet henne i sjøen på nordsiden av øya.

Neste uke settes nederlandske marinesoldater inn i letingen etter liket.

DNA-materiale

Politiet har foreløpig ikke tekniske bevis mot mannen. De åpner derfor for at tilståelsen kan være oppspinn, men mannen skal lenge ha vært i politiets søkelys.

Tidligere har de blant annet saumfart mannens bil på jakt etter spor fra Signe Olberg. Der skal de ha funnet DNA-materiale som vurderes som meget interessant, og som for tiden vurderes i Nederland.

Pågrepet i fengselet

41-åringen soner for tiden en livstidsdom, etter at han ble dømt for voldtekt og drap på en ung kvinne. Kvinnen ble plukket opp av 41-åringen en måned etter at Signe Olberg forsvant. Han satt på sin celle i fengselet da han forrige onsdag formelt ble pågrepet og siktet for drapet på den 27 år gamle norske flyvertinnen.

Signe Olbergs mor, Lise Olberg, er lettet over at saken ser ut til å gå mot avklaring. Hun klamrer seg likevel til håpet om at datteren skal være i live.

- Jeg innser at det er store sjanser for at Signe ikke lenger er i live. Men så lenge mannens tilståelse ikke er grundig kontrollert, velger jeg å være litt skeptisk, sier hun til Aftenposten. (NTB)

DRAPSMANN HAR TILSTÅTT: Signe Olberg forsvant sporløst 22. september 1999. Privatetterforsker Ola Thune og Signe Olbergs mor, Lise Olberg, gikk i går i området hvor datteren sist ble observert under besøket på Curacao. Her er de utenfor hotell Bona Sera hvor siste spor etter datteren forsvinner. Signe forlot hotellet ved 21.30 tiden den dagen hun forsvant, og har aldri siden blitt sett. Foto: SCANPIX

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer