- 41-åringen som ble drept, kan ha blitt forvekslet med en annen

En av politiets hovedteorier, ifølge Bergensavisen.

MØTTES VED BERGEN STORSENTER:  Bergensavisen skriver at en av de siktede skal ha møtt 41-åringen utenfor Bergen Storsenter, og deretter ha dratt ut til Nyborg, hvor mannen ble funnet død. Foto: NTB Scanpix
MØTTES VED BERGEN STORSENTER: Bergensavisen skriver at en av de siktede skal ha møtt 41-åringen utenfor Bergen Storsenter, og deretter ha dratt ut til Nyborg, hvor mannen ble funnet død. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet mener den 41 år gamle mannen som ble drept i 2012, kan ha blitt forvekslet med en annen. Offeret kan ha vært på feil sted til feil tid. Det er en av politiets hovedteorier, ifølge Bergensavisen.

To menn på 26 og 35 år ble nylig varetektsfengslet, siktet for forsettlig drap på mannen. Drapet fant sted 23. mai 2012.

Ifølge avisas opplysninger skal den ene siktede ha vedgått at han møtte 41-åringen tidligere på kvelden ved Bergen storsenter, og at de senere dro ut til Nyborg.

Den siktede skal ha forklart at han forvekslet 41-åringen med en annen navngitt mann i 40-årene, og at han også trodde det var vedkommende lenge etter dødsfallet.

Ifølge siktelsen skal de to som nå sitter i varetekt, etter møtet ha transportert 41-åringen til en leilighet i Salhusveien på Nyborg og tvunget i ham en overdose narkotika. Motivet kan ha vært en konflikt om penger i det kriminelle rusmiljøet.

Mannen som 41-åringen kan ha blitt forvekslet med, vanket også i rusmiljøet og skal ha mottatt grove trusler og levd i stor frykt, ifølge BAs opplysninger. Denne mannen døde senere en naturlig død som følge av en alvorlig sykdom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.