Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

42-åring filmet sex-overgrep mot jente (16)

Med trusler om drap skal 42-åringen ha voldtatt fem andre kvinner i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Med grov vold og drapstrusler skal 42-åringen ha voldtatt fem kvinner i Oslo, ifølge aktoratet. Mandag må han i Oslo tingrett svare for en tiltale på 16 punkter.


Ifølge tiltalen brukte den 42 år gamle mannen kniv og slag, samt drapstrusler og trusler om grov vold til å tvinge til seg seksuell omgang med fem forskjellige kvinner. Voldtektene skal ha funnet sted på slutten av 2005 og starten av 2006, samt sommeren 2008.


Et av tilfellene omfatter også frihetsberøvelse. Tiltalte skal også ha gjort en rekke videoopptak av overgrepene mot en av de fem kvinnene mens hun i tre dager var innesperret i en leilighet. Hun var bare 16 år da overgrepene skjedde. Overgrepene er ifølge tiltalen vel dokumentert på mannens egne videoopptak


Tiltalen mot mannen omfatter totalt 16 punkter. 42-åringen skal ha solgt narkotika til alle de fem kvinnene. Flere av voldtektene skal ha skjedd mens kvinnene var i dyp narkotikarus og ute av stand til å gjøre motstand.

Strafferammen for det groveste voldtektstilfellet er 21 års fengsel. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling