TØFF HVERDAG. En kartlegging som ble utarbeidet etter at en Nav-ansatt på Grorud i Oslo ble drept i fjor sommer, kom det fram at 3.800 Nav-ansatte har opplevd trusler og 230 ansatte oppgir at de er blitt utsatt for vold fra brukerne. Foto: Morten Holm / NTB Scanpix
TØFF HVERDAG. En kartlegging som ble utarbeidet etter at en Nav-ansatt på Grorud i Oslo ble drept i fjor sommer, kom det fram at 3.800 Nav-ansatte har opplevd trusler og 230 ansatte oppgir at de er blitt utsatt for vold fra brukerne. Foto: Morten Holm / NTB ScanpixVis mer

42-åring i retten for angrep på Nav-ansatt

En kvinnelig Nav-ansatt ble slått flere ganger i ansiktet slik at hun fikk hjernerystelse. Nå må en 42-åring møte i Oslo tingrett tiltalt for volden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Ifølge tiltalen slo 42-åringen saksbehandleren i Nav flere ganger i ansiktet med knyttet hånd slik at hun fikk hjernerystelse og blåveis. Som følge av skaden var kvinnen sykmeldt en lengre periode etterpå.

Overfallet skjedde hos Nav på Tøyen i Oslo i april i fjor.

42-åringen er også tiltalt for vold mot sin ektefelle og for å ha forstyrret den alminnelige fred og orden. Rettssaken mot 42-åringen går i Oslo tingrett onsdag og torsdag.

I en kartlegging som ble utarbeidet etter at en Nav-ansatt på Grorud i Oslo ble drept i fjor sommer, kom det fram at 3.800 Nav-ansatte har opplevd trusler og 230 ansatte oppgir at de er blitt utsatt for vold fra brukerne. I slutten av januar foreslo en arbeidsgruppe nye sikkerhetstiltak for å forebygge og håndtere slike hendelser.

(NTB)