Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

43 drept i ulike angrep i Irak

Minst 43 mennesker ble drept i angrep forskjellige steder i Irak i dag. De fleste av de drepte er irakiske soldater og sikkerhetsfolk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtidig tar gruppen til jordaneren Abu Musab al-Zarqawi på seg ansvaret for attentatet mot den sjiamuslimske lederen Abdel Aziz al-Hakim mandag. Al-Hakim, som leder partiet SCIRI, overlevde et selvmordsangrep som krevde 13 liv og såret 53 andre.

Blant ofrene etter de væpnede aksjonene tirsdag, er seks sikkerhetsvakter som ble drept i et selvmordsangrep i Baquba nordøst for Bagdad, opplyser sykehuskilder. De seks ble drept da en bil med en selvmordsbomber eksploderte midt iblant dem, mens de bisto en politipatrulje etter at en veibombe hadde eksplodert tidligere på dagen.

17 irakiske politimenn ble drept i angrep på to politistasjoner og en kontrollpost. Opprørere åpnet ild mot en politistasjon i Dijila, på veien mellom Tikrit og Samarra. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media