44-åring siktet for vold mot hele familien

Mistenkt for drap på sin 13-årige sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Trondheim (NTB): Siktelsen mot den 44 år gamle mannen som er mistenkt for å ha drept sin 13-årige sønn på Stavset i Sør-Trøndelag i juni, er utvidet til å gjelde vold mot hele familien.

Fra før er mannen siktet for vold mot sin avdøde sønn og sønnens 12 år gamle bror. Fredag ble siktelsen utvidet til også å gjelde vold mot avdødes fem år gamle lillesøster og deres mor, den siktedes kone, skriver Adresseavisen.

Den utvidede siktelsen er basert på opplysninger som er kommet fram i vitneavhør. Siktelsen gjelder vold, som ifølge politiet skal ha foregått fra 2001 og fram til 13-åringen døde 10. juni i år.

Den kommende uken er den endelige obduksjonsrapporten klar. Den foreløpige obduksjonsrapporten viste at gutten døde av forblødning og lungeskader på grunn av gjentatte stikkskader i brystet.

44-åringen nekter straffskyld, men samtykket fredag i varetektsfengsling med brev- og besøkskontroll i fire nye uker, fra og med mandag. Mannen er fortsatt under såkalt judisiell observasjon for å fastslå om han var tilregnelig i gjerningsøyeblikket.

(NTB)

HER BLE 13-ÅRINGEN FUNNET: 13-åringen ble funnet drept i dette huset på Byåsen i Trondheim. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
HER BLE 13-ÅRINGEN FUNNET: 13-åringen ble funnet drept i dette huset på Byåsen i Trondheim. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer
BLOMSTER: Det ble lagt ned blomster på åstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer