Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

45 døde i brannkatastrofe

Tre store telt som huset en elektronikkmesse i India brant ned til grunnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 45 personer er meldt omkommet og 160 er skadet etter at flammene spredte seg og slukte de tre store teltene på en elektronikkmesse i byen Meerut i India. Dødstallene er ventet å stige.

Vitner beskrev et flammeinferno med flere titalls forbrente kropper og skrikende mennesker i den forferdelige ulykken mandag kveld norsk tid. De fleste omkomne ble funnet nær utgangene.

- Flere har tydeligvis blitt dyttet og trampet ned i kampen for å komme seg ut av teltene, sier politibetjent Rajiv Sabharwal til Associated Press.

22 ambulanser kjørte døde og skadde til nærliggende sykehus. Det antas at brannen startet i noen plastfiller som hang rett over et air condition-anlegg i ett av teltene. Messer som denne er ofte holdt i tilsvarende gigantiske stofftelt trukket over bambusstokker - med dårlige sikkerhetsrutiner, melder AP.

BRANT NED: 45 personer omkom da det brøt ut brann i en elektronikkmesse i India. Foto: Reuters
BRANT NED: 45 personer omkom da det brøt ut brann i en elektronikkmesse i India. Foto: Reuters Vis mer
LETER: Pårørende forsøker å identifisere forbrente personer som ikke kom seg ut i tide.
TRAUMATISK: 22 ambulanser og frivillige hjalp til med å bære bort de døde kroppene, og få de skadde på sykehus.
FLAMMEHAV: De tre gigantiske stoffteltene skapte et inferno da de tok fyr med hundrevis av personer til stede.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling