46-åring banket opp av jente (15)

To jenter, 15 og 16 år gamle, er tiltalt for å ha banket opp en 46 år gammel kvinne. Ungjentene er også tiltalt for trusler mot kvinnens 14 år gamle datter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Livet vårt er nesten blitt ødelagt, sier den 46 år gamle kvinnen til Dagbladet. Ifølge tiltalen skal de to ungjentene ha banket opp en 46 år gammel kvinne i Oslo. Hendelsen skjedde mandag 29. april i år.

- De to jentene kom hjem til meg sammen med en rekke andre personer. Det var både jenter og gutter i gjengen. Jeg ble banket opp, og ble sengeliggende ei uke med hjernerystelse, forteller kvinnen.

- Trusler

Den ene av jentene var nettopp fylt 15 år da dette skjedde. Ifølge tiltalen ble den 46 år gamle kvinnen slått gjentatte ganger i ansiktet og på kroppen. Videre skal hun ha blitt slått i bakhodet og forsøkt dyttet ned ei trapp.

Den 15 år gamle jenta er også tiltalt for trusler mot kvinnens 14 år gamle datter.

Ifølge tiltalen skal jenta ha truet datteren fredag 26. april i år på Trosterud senter i Oslo.

«Hvis du ikke trekker anmeldelsen mot NN innen lørdag 27. april, så skyter vi hodet av deg,» skal den 15 år gamle jenta ha sagt.

- Disse to jentene er en del av en jentegjeng. De har tidligere vært i konflikt med datteren til denne kvinnen. Dette er en prioritert sak, ettersom de tiltalte er svært unge, sier aktor, politiadvokat Trine Krok ved Stovner politistasjon til Dagbladet.

Den 46 år gamle kvinnen forteller om frykten:

- Vi var nødt til å flytte fra bydelen. Jeg måtte flytte datteren min fra skolen. Alt begynte med at datteren min overhørte en telefonsamtale, der en ble truet med juling. Hun advarte personen. Det startet det hele.