Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

46 kilos student spiste 3 kilos burger

Slo gutta i støvlene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Princeton-studenten Kate Stelnick (19) er ikke stor, men hun har god appetitt. Nå har Stelnick blitt den første som har klart å fortære en hamburger på seks pund, eller nesten tre kilo, i løpet av tre timer, skriver USA Today.

Supersize me

Tre-kilos-burgeren blir servert på restauranten Denny\'s Beer Barrel Pub fem timers kjøretur unna der Stelnick bor. Hun tok turen sammen med to venner på onsdag etter at de så bildet av burgeren, som bærer navnet Ye Old 96er. I tillegg til selve burgeren, må man spise en løk, to tomater, en stor porsjon ost, majones, ketchup, sennep og enda mer tilbehør.

Restauranten kom opp med superburger-idéen til Super Bowl Sunday i 1998. Siden den gang har mange prøvd å sette til livs supersize-måltidet, men ingen har klart å spise opp i løpet av de tre timene de har til rådighet.

Stelnick tok utfordringen på alvor og lot være å spise i to dager før hun bestilte gigantmåltidet.

- Jeg følte meg stappa, men var så spent at jeg ikke la helt merke til det, sier hun.

Etter to timer og 54 minutter var tallerkenen tom.

Burgeren har fått mye medieomtale gjennom årene, og eieren av puben, Denny Leigey Jr, har ventet lenge på at noen skulle klare å ta utfordringen. Han innrømmer at han ikke trodde det skulle være en liten kvinne som var den første til å spise seg til seier. Se bildet av burgeren her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media