Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

46 pågrepet i narkoaksjon i Agder

I Vennesla, Iveland, Søgne og Songdalen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Politiet i Agder har pågrepet 46 personer de siste dagene i en stor narkotikaaksjon.

Aksjonen var rettet mot lokale narkotikamiljøer i kommunene Vennesla, Iveland, Søgne og Songdalen, opplyser Agder politidistrikt i en pressemelding.

• Har du opplysninger om denne aksjonen? Tips oss på sms/mms 2400, epost 2400@db.no eller telefon 24 00 00 00.

 Én person er overført til soning, mens to personer vurderes framstilt for varetektsfengsling. 17 personer er bøtelagt, og fem venter på bøteleggelse.

15 personer er anmeldt for overtredelse av narkotikalovgivningen og vil få sine saker behandlet i rettssystemet senere på grunn av flere straffbare forhold. I tillegg fikk to personer sakene sine behandlet i retten allerede fredag.

Det ble beslaglagt «75 gr. formentlig amfetamin», 68 gram hasj, 161 tabletter og 0,5 gram av det politiet mener er «crack». I tillegg ble det funnet og beslaglagt mulig tyvegods og større kontantbeløp.

- Målet med aksjonen er å stresse narkotikamiljøet og få synliggjort at vi er til stede, sier etterforskningsleder John Tomas Homme ved Vennesla lensmannskontor til Fædrelandsvennens nettutgave.


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling