Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

46 reddet fra kvelningsdøden

Ungarsk politi reddet trolig livet til de 46 ulovlige innvandrerne som satt innesperret i en lastebil i natt. Hadde de blitt funnet en time senere ville de vært døde, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innvandrerne som ble funnet halvt kvalt i en trailer natt til i dag kommer fra Afghanistan, India, Nepal og Somalia. Menneskesmuglingen ble avdekket under en rutinekontroll natt til i dag.

- Det var så mange av dem i lastebilen at hadde de blitt oppdaget en time senere hadde de vært døde, sa politiets talsmann Balint Sandor.

Innvandrerne hevder de ble stengt inne i lastebilen i den østungarske byen Tiszafured.

Smuglerflom

Etter katastrofen i Dover hvor 48 ulovlige innvandrere ble funnet kvalt i en trailer, har politiet i en rekke land avslørt en rekke lignende smuglingsforsøk.

23 kinesere ble arrestert i den nederlandske byen Hoek van Holland i går. De skulle ta seg ulovlig inn i Storbritannia ved å gjemme seg i en lastebil.

I går kveld arresterte den greske kystvakta 64 personer på øya Andros i Egeerhavet.

Kystvakten arresterte også den greske kaptein som forsøkte å smugle dem inn til øya. Innvandrerne var for det meste pakistanere, kurdere, og irakere, melder NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media