Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

47-åring henrettet i Georgia

En mann som var dømt for å ha drept naboen sin under et innbrudd i 1996, ble tirsdag henrettet i delstaten Georgia i USA.

HENRETTET: Kenneht Fults (47) ble i natt henrettet i Georgia for drapet på en nabokvinne i 1996. Foto:  REUTERS/Georgia Department of Corrections/Handout via Reuters
HENRETTET: Kenneht Fults (47) ble i natt henrettet i Georgia for drapet på en nabokvinne i 1996. Foto: REUTERS/Georgia Department of Corrections/Handout via Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kenneth Earl Fults døde klokken 19.37 lokal tid etter å ha fått giftsprøyte i delstatsfengselet i byen Jackson. Henrettelsen var årets fjerde i Georgia og den tolvte i USA.

Fults skjøt nabokvinnen Cathy Bounds fem ganger i hodet etter å ha brutt seg inn i hjemmet hennes i Spalding County i 1996. Bounds skal ha tryglet for sitt liv og tilbudt Fults ringer for ikke å drepe henne. Likevel surret han tape rundt hodet hennes, plasserte henne på en seng og skjøt henne, ifølge rettsdokumentene.

Fults ble dømt til døden i 1997.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart