47-åring innrømmer å ha drept kona

Den 35-årige kvinnen ble funnet død på Lørenskog i Akershus.

DREPT I BOLIGOMRÅDE: Den 35-årige kvinnen ble funnet død hjemme i Skårerlia i Lørenskog kommune. Foto: JACQUES HVISTENDAHL / DAGBLADET
DREPT I BOLIGOMRÅDE: Den 35-årige kvinnen ble funnet død hjemme i Skårerlia i Lørenskog kommune. Foto: JACQUES HVISTENDAHL / DAGBLADETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 47-årige mannen som er siktet for å ha tatt livet av sin 35-årige kone på Lørenskog i Akershus, erkjenner drapet, opplyser politiet nå i kveld.

- Han erkjenner de faktiske forhold, sier politiadvokat Anne Siv Åvitsland ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Meldte selv fra 47-åringen, som i likhet med sin avdøde kone er norske statsborgere av iransk opprinnelse, er siktet for forsettlig drap. Han sitter i kveld fremdeles i avhør, men på tross av at han har erkjent drapet på kona, har han ennå ikke tatt stilling til skyldspørsmålet, opplyser Åvitsland.

Det var den siktede mannen selv som meldte fra om drapet i går. Motivet for drapet og hvordan 35-åringen ble drept, er ikke kjent - og politiet vil foreløpig ikke gå i detalj om dette.

Paret har to mindreårige barn. De er nå tatt hånd om av barnevernet.

Nye avhør Politiet opplyser at etterforskningen forsetter for fullt, med vitneavhør, obduksjon av avdøde og andre tekniske undersøkelser. 47-åringen vil bli framstilt for fengsling i morgen.

- Vi forventer å ha den foreløpige obduksjonsrapporten i morgen, sier Åvitsland.

Hun opplyser at politiet nå mener å ha «et klart bilde» av hva som har foregått.