ETTERLYSER TIPS: Politiet i Suffolk County, Massachusetts ber om tips etter funn av ei død jente (4). Politet har offentliggjort dette animerte bildet av hvordan de tror hun så ut i live. Etter to uker med tips, er det ingen som har meldt seg og kjenner identiteten hennes. Foto: Suffolk County District Attorney via AP
ETTERLYSER TIPS: Politiet i Suffolk County, Massachusetts ber om tips etter funn av ei død jente (4). Politet har offentliggjort dette animerte bildet av hvordan de tror hun så ut i live. Etter to uker med tips, er det ingen som har meldt seg og kjenner identiteten hennes. Foto: Suffolk County District Attorney via APVis mer

47 millioner har sett bildet av døde «Baby Doe» (4). Men ingen vet hvem hun er

Funnet ved havn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ei jente på fire år ble funnet død på stranda ved Boston Harbor for to uker siden. Politiet har sendt ut et bilde av den omkomne og etterlyst informasjon.

Men fortsatt er det ingen som vet hvem jenta - som har fått kallenavnet «Baby Doe» - er. Nyhetsbyrået AP har døpt saken «Mysteriet Baby Doe».

Ifølge Associated Press har det pågått flere Facebook-kampanjer for å finne jentas identitet og over 47 millioner mennesker skal ha sett bildet av jenta med brunt, langt hår.

- Mange tips «Baby Doe» ble funnet 25. juni da en kvinne luftet hunden sin langs kysten ved Deer Island. Jenta befant seg inne i en bag.

Flere nasjonale grupper for savnede personer og barn har engasjert seg i saken, men uten hell. Politiet har klart å gjenskape et bilde av jenta som skal vise hvordan hun så ut mens hun var i live.

Til tross for at politiets bilde har nådd nesten 50 000 personer på sosiale medier og mange tips er kommet inn - etterlyser de personer som kan løse gåten.

- Vær så snill og stå fram hvis du kjenner denne unge jenta, sier Jake Wark, talsmann for statsadvokaten Daniel Conley.

Ukjent dødsårssak Til tross for stor rekkevidde i aksjonen, er det ingen konkrete tips i saken.

- Denne saken har knust den forrige rekorden for Facebook-visninger, sier han videre.

Politiet har ikke klart å finne dødsårssaken.Myndighetene er ikke sikre på om jenta har bodd i delstaten Massachusetts, eller et annet sted i USA.

«Baby Doe» skal ha hatt en vekt på 13 kg og 106 centimeter.

STATSADVOKAT: Daniel F. Conley ber personer som kjenner jenta melde seg. Foto: Ted Fitzgerald/Boston Herald/Polaris
STATSADVOKAT: Daniel F. Conley ber personer som kjenner jenta melde seg. Foto: Ted Fitzgerald/Boston Herald/Polaris Vis mer