48-åring stjal datteren (22) sin identitet

En 48 år gammel kvinne utga seg for å være sin egen, og 22 år gamle, datter i hele to år. - Alle trodde på det. Hun hadde til og med en kjæreste som trodde at hun var den alderen, sier politiet.

IDENTITETSTYVERI: En kvinne (48) utga seg for å være datteren på 22 år. Nå må hun betale erstatning til både universitetet hun startet på og til datteren. Foto: Mountain View Police Department
IDENTITETSTYVERI: En kvinne (48) utga seg for å være datteren på 22 år. Nå må hun betale erstatning til både universitetet hun startet på og til datteren. Foto: Mountain View Police Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 48 år gammel kvinne fra USA har erkjent straffskyld for bedrageri etter at hun i to år levde som sin 22 år gamle datter.

Ved første øyekast kunne hun virke som en typisk collegestudent, med både studielån, en kjæreste og en jobb. Men ifølge påtalemyndigheten er hun også en kvinne i 40-åra som brukte datterens identitet til å skaffe seg førerkort, starte på universitetet og ta opp studielån.

I hele to år skal 48-åringen ha brukt datterens navn og utgitt seg for å være i 20-åra, opplyser politiinspektøren ved Mountain View Police Department i Missouri, Jamie Perkins, til New York Times.

- Alle trodde på det. Hun hadde til og med en kjæreste som trodde at hun var 22 år, sier politiinspektøren til avisa.

Ifølge politiet har moren og datteren ikke et godt forhold.

Må betale erstatning

Mandag erkjente 48-åringen straffskyld for å intensjonelt ha gitt falsk informasjon om sin identitet, ifølge retten i Missouri.

Kvinnen kan risikere opptil fem år i fengsel. I avtalen kommer det også fram at 48-åringen må betale 17 521 dollar, som tilsvarer omtrent 157 000 kroner, i oppreisning til Southwest Baptist University i Missouri og til datteren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer