49-årig mann lå død i en måned

Da politiet fredag tok seg inn i en leilighet på Tinnheia i Kristiansand, fant de en 49 år gammel mann som hadde vært død i en måneds tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble varslet etter at naboer hadde reagert på vond lukt, krypdyr i korridoren og en overfylt postkasse, skriver Fædrelandsvennen.

- Den døde var en 49-åring fra Kristiansand som ikke hadde noen nær familie. Foreldrene var døde. Han var ikke gift og hadde ingen barn. Det var ingen til å savne ham i det hele tatt, sier politiførstebetjent Arne Jessen i Kristiansand politidistrikt.

Politiet har ikke mistanke om at det har tilstøtt mannen noe kriminelt.

- Leiligheten så normal og ryddig ut. Jeg akter ikke å klandre noen for at det er mulig å være død i en måned uten å være savnet. Dette kunne ha skjedd hvor som helst. Men det er god grunn til å gjøre seg noen tanker om sosialt nettverk når slikt skjer, mener Jessen.

Det mener også sognepresten i Grim menighet, Ove Sletta.

- Dette var vondt å høre. Som kirke og medmennesker skulle vi så gjerne favne alle. Det klarer vi ikke. Noen har faktisk ikke noe sosialt nettverk i det hele tatt. Jeg har selv forrettet ved et par jordpåkastelser der ingen kom for å ta farvel. Slikt gjør vondt, sier sognepresten til Fædrelandsvennen.

(NTB)