Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

49-åringen var ikke fornøyd med dopet han hadde kjøpt, og ringte politiet for å klage

Det skulle han ikke ha gjort.

ARRESTERT: 49-åringen ville ha narkotikaen sin testet av politiet. Som sagt, så gjort. Foto: Politiet
ARRESTERT: 49-åringen ville ha narkotikaen sin testet av politiet. Som sagt, så gjort. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet, både i Hawthorne i delstaten Florida og ellers, får en rekke forskjellige forespørsler, men den som tikket inn hos sheriffen i Putnam County forrige tirsdag er av det sjeldne slaget.

CNN skriver at en 49 år gammel mann ringte lovens lange arm, og lurte på om de kunne teste narkotikaen han hadde kjøpt ei uke i forveien.

Kvaliteten på stoffet hadde nemlig gjort ham forbanna, og han ville gå til sak mot mannen som hadde solgt det til ham.

Politiet kunne fortelle at 49-åringen redegjorde for en «dårlig reaksjon» etter at han røyket det han trodde var metamfetamin, og at han hadde en mistanke om at han hadde kjøpt noe helt annet.

Sheriffen sa at 49-åringen bare skulle ta med seg stoffet ned på stasjonen, der de ville teste det for ham. Og som sagt, så gjort.

Mannen kjørte ned til politistasjonen og leverte fra seg stoffet til testing. Testene viste, til tross for 49-åringens overbevisning, at dette dreide seg om metamfetamin, og han ble dermed pågrepet for besittelse av narkotika.

Sheriffen benyttet også anledningen til å informere om at de gladelig stiller opp for å teste stoff for offentligheten dersom det skulle være ønskelig.

- Dersom du tror du har kjøpt dårlig stoff, tar vi gjerne en test, skriver de.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media