5-åring døde i bilulykke i Verdal

Påkjørt på gårdsplassen utenfor hjemmet i Inndalen av ukjent sjåfør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet i Nord-Trøndelag vil i natt ta beslag i de tre bilene som har vært på familiens gårdsplass i løpet av kvelden.

- De tre bilene vil i morgen bli gjenstand for tekniske undersøkelser for å finne ut hvem det var som kjørte på den lille gutten, opplyser operasjonsleder Dag Hjulstad.

Hjulstad ønsker ikke å svare direkte på hvem disse bilene tilhører, og om foreldrenes bil er en av de tre bilene som skal undersøkes.- Vi ber om forståelse for at vi er sparsomme med opplysninger. Vi ønsker ikke å gå ut med hvem som eier disse bilene, men det ligger i kortene at det er familie og venner av de pårørende som har vært på besøk i kveld, sier Hjulstad til Dagbladet.no.Livet stod ikke til å redde

Det var klokken 20.10 i kveld at politiet ble varslet av de pårørende om at en mindreårig gutt var påkjørt utenfor hjemmet i Inndalen. De pårørende drev førstehjelp på gutten frem til helsepersonell var på stedet en snau halvtime senere.

En ambulanse som kom først til stedet hadde med anestesipersonell fra Sykehuset Levanger. Luftambulansen fra basen i Trondheim kom til ulykkesstedet klokken 20.50, men helikopteret greide ikke å lande på grunn av sterk vind, skriver addressa.no. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer