Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

5-åring funnet livløs i tjern

Gutten er brakt til sykehus. Ingen flere savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et fem år gammelt barn har falt i vannet i en elv like ved Birkelid asylmottak i Songdalen kommune i Vest-Agder.

Barnet ble først brakt til sykehuset i Kristiansand med luftambulanse. Ved sekstida i kveld ble han overført til Rikshospitalet i Oslo for intesivbehandling.

Sykehuset opplyser at tilstanden til gutten er ustabil og kritisk ved halv åtte-tida i kveld.

- Det var flere barn som var nede og lekte ved tjernet. De andre barna oppdaget så at gutten hadde falt under vann. De tilkalte hjelp fra voksne, som fikk hentet gutten opp på land, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

Gutten bor på Birkelid asylmottak sammen med sin mor og to mindreårige søsken. Moren får bistand fra de ansatte på asylmottaket.

Dykkere er ferdig med å søke gjennom tjernet. Politiet var usikre på om det var flere barn som hadde falt uti vannet, men nå utelukker de det.

ALVORLIG: Tilstanden til den fem år gamle gutten er alvorlig. Etter behandling på stedet ble han fraktet til sykehuset. Foto: PETTER EMIL WIKØREN
ALVORLIG: Tilstanden til den fem år gamle gutten er alvorlig. Etter behandling på stedet ble han fraktet til sykehuset. Foto: PETTER EMIL WIKØREN Vis mer
5-åring funnet livløs i tjern
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling