50 år etter at Elsie (14) ble brutalt knivdrept, er politiet på jakt etter en slakter

Søsknene kjemper fortsatt.

VAR 14 ÅR: Det er gått 50 år siden Elsie Frost (14) ble knivstukket ihjel. Bildet er tatt i oktober 1965. Nå har saken tatt en ny vending. Foto: PA / NTB Scanpix
VAR 14 ÅR: Det er gått 50 år siden Elsie Frost (14) ble knivstukket ihjel. Bildet er tatt i oktober 1965. Nå har saken tatt en ny vending. Foto: PA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Elsie Frost var 14 år gammel da hun på vei gjennom en togtunnel i Wakefield vest i Yorkshire ble brutalt angrepet av en person med en kniv. Hun ble knivstukket i hodet, ryggen og i hånda da hun forsøkte å forsvare seg selv. Hvem som drepte henne, vet fortsatt ingen. 

Nå, et halvt århundre seinere, har jentas søsken - som er blitt 56 og 67 år gamle - fått politiet i Yorkshire til å gjenoppta saken. Ti etterforskere er satt på saken. De leter etter en slakter eller en ansatt ved et slakterhus, skriver The Guardian.BBC Radio 4 har over flere radioepisoder gransket saken, og det har ført fram til nye opplysninger, bekrefter politiet i Yorkshire. 

Hvit frakk og sykkel Personen som nå etterlyses, skal ha blitt sett syklende nær stedet der drapet ble begått. Personen beskrives som en hvit mann mellom 25 og 30 år på en svart sykkel med kurv. Han skal ha hatt på seg en hvit frakk - hvilket skal ligge bak teorien om at han kan ha vært slakter.

De ti etterforskerne ser nå, 50 år seinere, også på muligheten om Elsie kan ha hatt planer om å møte noen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.