FROKOSTPØLSE: Det var ei pølse av denne typen mannen hevdet kvinnen så mellom beina hans. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
FROKOSTPØLSE: Det var ei pølse av denne typen mannen hevdet kvinnen så mellom beina hans. Foto: Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

50-årig svenske dømt for blotting, nekter skyld: - Det var ei pølse!

Ble ikke trodd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 50-årig mann er i Göteborgs tingsrätt dømt for seksuelt krenkende atferd etter at han ifølge dommen blottet seg for en kvinne. Selv bestrider mannen dommen, og hevder det ikke var penisen hans kvinnen så, men ei pølse han hadde mellom beina, skriver Aftonbladet.

Hendelsen skjedde i Göteborg sentrum i sommer. 50-åringen satt i bilen sin, stoppet kvinnen i 20-årsalderen og spurte om veien. Det var da han ifølge dommen benyttet anledningen til å blotte seg for henne.

Mannen sier derimot at det hun så, var ei frokostpølse, og at hensikten var å spøke med henne. Han hevder han er interessert i å se hvordan folk reagerer på ulik atferd.

«Først for å se hvor sjokkerte de blir, dernest for å se hvordan de sprekker opp i latter. Han sier han har gjort dette flere ganger, og han benytter seg av ei pølse - ei frokostpølse», står det i politiavhøret.

Kvinnen er derimot sikker i sin sak.

- Det var aldeles ingen pølse, har hun forklart til politiet.

Retten kjøper ikke mannens pølseforklaring, og dømmer ham til å betale dagbøter, samt 6000 svenske kroner i oppreisning til kvinnen.

«Det anses som utelukket at hun forvekslet ei pølse med en penis», heter det i dommen.