50-åring mistenkt for overgrep mot seksåring

En 50 år gammel Oslo-mann ble pågrepet torsdag formiddag, mistenkt for å ha forgrepet seg mot en seks år gammel jente i et boligområde på Romsås i Oslo. Mannen skal ha lagt hånden over jentas munn og befølt henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Pågripelsen fant sted kort tid etter at overgrepet skal ha funnet sted. Det var jentas egne beskrivelser av 50-åringen, som førte til at politiet pågrep mannen i boligområdet.

Den mistenkte vil sitte i politiavhør torsdag ettermiddag eller kveld.

Overfallet skal ha funnet sted ved 11.20-tida torsdag, like ved jentas hjem. Operasjonsleder Per Arve Bakke sier at mannen skal ha opptrådt brutalt. Jenta skulle i løpet av torsdagen til sykehus for medisinske undersøkelser.

- Må passe bedre på

Naboer på Romsås samlet seg i ettermiddag i boligområdet for å snakke ut om det som skal ha skjedd med den seks år gamle jenta.

- Vi føler at vi må passe bedre på, og at sønnen vår ikke lenger kan være så lenge ute om kvelden. Men det ser ut til at vi ikke kan være trygge selv midt på lyse dagen. Det er vanligvis mange barn som leker i dette området, så det er klart at dette

setter en skikkelig støkk i en, sier samboerparet May-Britt Stokstad (25) og Morten Lanes (25).

(NTB)

HOLDT VAKT: Politiet sperret av og holdt vakt i et område på Romsås i Oslo hvor en seks år gammel jente skal ha blitt overfalt av en mann torsdag formiddag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer