50-åring pågrepet for knivdrap i Bergen

En 35 år gammel kvinne døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet i Bergen fikk klokken 23.45 lørdag kveld telefon fra en person som kunne fortelle at en kvinne var blitt knivstikket i en leilighet i Fyllingsdalen. Politiet rykket ut med flere enheter, og var på stedet etter kun få minutter.

- Vi fikk melding om en alvorlig legemskrenkelse, og det viste seg at en kvinne døde av skadene. I den forbindelse har vi pågrepet og siktet en mann, sier politioverbetjent Lars Morten Lothe i Hordaland politidistrikt til NTB.

Avhøres Bare sju minutter etter meldingen om knivstikkingen, kunne politiet på stedet opplyse at en person hadde blitt pågrepet inne i leiligheten. Mannen ble i 1-tiden kjørt til politihuset i Bergen, og ville trolig bli avhørt en gang utpå natten.

- Hvis det lar seg gjøre, vil vi avhøre ham i natt, men vi vil prioritere åstedet og å snakke med vitner, sier Lothe.

Den drepte kvinnen er 35 år gammel, mens den siktede mannen er 50 år. Begge er av utenlandsk opprinnelse. Kvinnen ble umiddelbart tatt hånd om av helsepersonell på stedet, men ble erklært død ti minutter over midnatt.

Etiopisk Flere personer fra det etiopiske miljøet samlet seg natt til søndag utenfor boligen hvor kvinnen døde. De forteller til Bergens Tidende at kvinnen var fra Etiopia, men det kan politiet så langt ikke bekrefte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer