50-barnsfar foret til grisene

Eks-kjæreste dømt til livstid for drap i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et kjærestepar ble i går dømt til livstid for det makabre drapet på 49 år gamle Lennie Fulbirg. Kvinnen var tidligere kjæreste med Fulbirg, og er også moren til ett av hans barn. Men paret mente Fulbirg truet forholdet deres, og drepte han i august 1996.

Ble foret til grisene

Lennie Fulbirg var kjent som en forfører av kvinner, men ble lurt av sin eks-kjæreste Tracey Cameron i august 1996. Cameron dopet ned Fulbirg, før hun og hennes nye kjæreste Graham Haylett drepte ham.

Kroppen hans ble så kuttet opp i små biter, før deler av liket ble gitt til grisene som mat.

Fulbirgs forsvinnning var lenge et mysterium. Mordet ble avslørt fordi deler av Fulbirgs lik ble brent og nedgravet. I 1997 ble bein fra et menneskes overkropp funnet, men ikke før i 2003 ble levningene identifisert etter DNA-testing.

Cameron og Haylett var tidlig inne i etterforskningen. De skal begge ha skrytt til venner om at de hadde klart å kvitte seg med Fulbirg. Men politiet klarte ikke å bevise noe før 2003.

Ingen tvil

I går ble Cameron og Haylett begge funnet skyldige i drapet, og dømt til livstid. Hayley ble i tillegg dømt for å ha hindret etterforskningen av saken, ved å forsøke å få en venninne til å endre sin forklaring.

Dommeren ga ordre om at paret må sone minst 20 år. Hun mener motivet for mordet var at de ønsket å kvitte seg med den kontrollerende og sjalu Fulbirg.

- Det er ingen tvil om at dere begge mente å drepe ham. Ingen tvil om at dere trodde dere hadde sluppet unna med det. Det gjorde dere nesten, sa dommeren i retten, ifølge Yorkshire Post.

Dommeren uttrykte avsky over det kaldblodige og makabre drapet.

Cameron og Haylett ble sammen mens Fulbirg satt inne for å ha forgrepet seg på barn. Han skal ha blitt rasende da han kom ut av fengsel og så at venninnen hans hadde fått seg ny kjæreste.

Lennie Fulbirg var gift fire ganger, han hadde 12 barn i ekteskap, men skal ha vært biologisk far til hele 50 barn, skriver Daily Mail.